• Screenshot 2024 10 18 150906
    Pedagogiem

    Kā iekļaut bērnu ar uzmanības deficītu

    Ja tev ir pazīstams bērns, kurš ātri zaudē uzmanību, nevēlas darīt uzdoto,

    Ja tev ir pazīstams bērns, kurš ātri zaudē uzmanību, nevēlas darīt uzdoto, bet spēj ilgstoši pievērsties tam, kas pašam patīk, ir impulsīvs, runā nevietā, pastāvīgi kustās un neievēro noteikumus, tad šī nodarbība var ievērojami atvieglot tavu ikdienu. Šādas uzvedības iemesls var būt uzmanības deficīta traucējumi, nevis slikta audzināšana. Lai uzlabotu attiecības un efektīvi izmantotu savu enerģiju, tev ir nepieciešami īpaši rīki darbam ar bērnu, kuram ir UDHS. Šī nodarbība ir viena no visaugstāk novērtētajām pedagogu un vecāku vidū.

    26.00 Uzzināt vairāk
  • Sale! Milet izglitoti emociju regulacija 5 dienu izaicinajums
    Visi kursi

    Apzināta emociju regulācija vecākiem un bērniem – 5 dienu izaicinājums

    Izaicinājums palīdzēs ne tikai Tev, bet arī Taviem bērniem. Mācīsi viņiem efektīvus emociju pārvaldīšanas paņēmienus, kas palīdzēs uzlabot ģimenes emocionālo vidi un veicinās savstarpējo sapratni.

    7.99 Uzzināt vairāk
  • Sale! Milet Izglitoti ka veicinat berna patstavibu
    Zoom

    Kā veicināt bērna patstāvību

    Iegūsi praktiskus padomus un metodes, kā uzlabot ikdienas komunikāciju ar bērnu.  Iemācīsies, kā sniegt norādījumus un komunicēt cieņpilni, palīdzot bērnam attīstīt pašapziņu un patstāvību.

    28.16 Uzzināt vairāk
  • Atbalsta grupa vecākiem, kuru bērniem ir uzmanības deficīta un hiperaktivitātes traucējumi
    Visi kursi

    Atbalsta grupa vecākiem, kuru bērniem ir uzmanības deficīta un hiperaktivitātes traucējumi

    Atbalsta grupa vecākiem nodrošina vērtīgus resursus un praktiskus padomus, kā stiprināt bērna impulsu kontroli, uzlabot uzmanības noturību un attīstīt sociālās prasmes

    25.00 Uzzināt vairāk
  • Sale! Milet izglitoti ka motivet bernu macities
    Ieraksti

    Kā motivēt bērnu mācīties

    Iegūsi praktiskus padomus, kā uzlabot attiecības ar bērnu, veicināt viņa motivāciju un stiprināt pašvērtējumu, apgūsi efektīvas komunikācijas metodes, kas palīdzēs izprast bērna vajadzības un veidot cieņpilnas attiecības, kas ir pamats viņa laimīgai nākotnei.

    45.14 Uzzināt vairāk
  • Sale! e komplekts emociju vadiba un audzinasana
    PDF faili

    E-komplekts: Emociju vadība un audzināšana

    Uzzini, kā veicināt bērna paklausību, atklāj praktiskus paņēmienus spēcīgu emociju regulēšanai un izmanto emocionālās aktivitātes kārtis, lai veicinātu jēgpilnu komunikāciju par emocijām.

    24.00 Uzzināt vairāk
  • Milet izglitoti mobinga risinajumi izglitibas iestade
    Visi kursi

    Mobinga risinājumi izglītības iestādē

    Iegūsi praktiskas zināšanas, kā ātri identificēt mobinga rašanās pazīmes un novērst tā saasināšanos un saņemsi praktiskus padomus un metodoloģiju mobinga situāciju efektīvai risināšanai.

    44.19 Uzzināt vairāk
  • ka bernam macit podinmacibu Milet Izglitoti4
    Vecākiem

    Kā bērnam mācīt podiņmācību

    Kurss palīdzēs saprast, kāds ir podiņmācības process, kas jāņem vērā, lai to uzsāktu un veiksmīgi iemācītu bērnam iegūt jaunās prasmes. Pēc kursa pabeigšanas tu atpazīsi, kurā brīdī tavs bērns ir gatavs iet uz podiņu un mācēsi risināt grūtības, kas radušās podiņmācības procesa gaitā.

    24.15 Uzzināt vairāk
  • Mockup darba lapas emociju kārtis pdf faili drukāšanai
    Vecākiem

    Emociju aktivitātes kārtis

    Palīdzēs tev un tavam bērnam iemācīties atpazīt emocijas, nosaukt tās vārdā un izprast, kā tās regulēt. Palīdzēs tev veidot saturīgas un vērtīgas sarunas par bērna ikdienu. Palīdzēs tev veidot saikni un uzticēšanos, un ne tikai veidot, bet arī nostabilizēt emociju regulācijas prasmes.

    27.13 Uzzināt vairāk
  • e gramata mockup
    PDF faili

    Kā veicināt bērna paklausību

    Bērnu psihologs iesaka, kā veicināt bērna paklausību

    E-grāmata vecākiem par to, kā rīkoties situācijās, kad bērns neklausa. Vērtīgs un praktiski pielietojams padomu krājums vecākiem, kas sniegs zināšanas par to, kā ar cieņpilnām, saudzīgām un bērnam labvēlīgām metodēm vadīt un mainīt sava bērna uzvedību

    35.13 Uzzināt vairāk
  • Sale! Milet izglitoti ka bernam macit robezas un disciplinu
    Emociju regulācija un disciplīna

    Kā bērniem mācīt robežas un disciplīnu

    Vēlies uzzināt jaunas un efektīvas metodes, kā bērniem mācīt disciplīnu un ievērot noteikumus?

    Kursā Tu uzzināsi, kā ar cieņpilnām metodēm efektīvi bērniem mācīt robežas un disciplīnu neliekot sev justies vainīgam, ka izmanto nepiemērotas audzināšanas pieejas. Iegūsi praktiskus padomus un tehnikas, kā noteikt atļautās robežas. Iemācīsies, kas ir konsekventa noteikumu uzturēšana, kā konsekventums var raisīt vēlmi ievērot noteikumus un kad konsekventa noteikumu uzturēšana rada pretējo.

    49.16 Uzzināt vairāk
  • Milet izglitoti Divgadnieka krize
    Vecākiem

    Divgadnieku krīze

    Bērnu psihologs sniegs atbildes par bērna divgadnieka periodu

    Kurss Tev dos  gan zināšanas, gan skaidrojumus, ieteikumus un padomus, gan metodes un tehnikas, kuras Tu NEKAVĒJOTIES varēsi likt lietā, uzreiz sperot pirmos soļus pozitīvu pārmaiņu virzienā, lai tiktu galā situācijās, kad bērns bieži dusmojas, raud, apvainojas, bērns dusmās sāk sit galvu, bērns saka, ka darīs pats, bet pats nevar izdarīt un citās situācijās.

    48.15 Uzzināt vairāk
  • Milet izglitoti Ka sagatavot bernu bernudarzam 1
    Vecākiem

    Kā sagatavot bērnu bērnudārzam

    Laicīgi sagatavojoties bērnudārza gaitu uzsākšanai,

    samazināsi stresa sajūtu un uzsāksi šo posmu mierīgi.

    Kursā Tu iegūsi izpratni par to, vai tavs bērns ir gatavs dārziņam, zināšanas, kā bērna emocionalitāte un temperaments ietekmē bērnudārza gaitu sākšanu, informāciju par nepieciešamajām prasmēm, sākot iet dārziņā, ieteikumus, kā pareizi sagatavot bērnu dārziņam un ko darīt, ja bērns ir ļoti nervozs, padomus, kā atbalstīt bērnu, sākot iet dārziņā, un kā palīdzēt bērnam pierast pie jaunās vides.

    37.12 Uzzināt vairāk
  • Milet izglitoti ka runat ar bernu ta lai vins klausas
    Vecākiem

    Kā runāt ar bērnu tā, lai viņš klausās

    Vēlies uzzināt, kā runāt ar bērnu tā, lai viņš klausās?

    Tev  būs iespēja paskatīties uz sevi no malas un saprast, kā bērns jūtas un domā. Tas sniegs izpratni par Tavu komunikācijas pieeju un palīdzēs attīstīt tādu sadarbību, kas ir abpusēji saistoša. Vairs nebūs kliegšana, raudāšana, dumpošanās. Nodarbībā saņemsi konkrētus padomus un piemērus, kā efektīvi komunicēt ar bērniem. Iemācīsies, kā dot norādījumus, izteikt komplimentus un kā ļaut bērniem izpaust savu patstāvību un radošumu. Tev nebūs visu laiku jāstaigā pakaļ un jāizsaka norādes.

     

    53.17 Uzzināt vairāk
  • Sale! Milet izglitoti ka bernam macit emociju regulaciju
    Vecākiem

    Kā bērniem mācīt emociju regulāciju

    Ikvienam, kurš ikdienā domā par emocijām, cenšas tās saprast sevī, citā un savā bērnā

    Kursā iegūsi konkrētas un efektīvas metodes, kā iemācīties atpazīt bērna emocijas, kā pašam bērnam iemācīt atpazīt tās, kā komunicēt ar bērnu mijiedarbībā, kā tikt gala ar savām emocijām kuras izraisa bērna uzvedība. Nodarbība būs noderīga visiem cilvēkiem – bez vecuma ierobežojuma, visiem kuri ikdienā strādā ar bērniem, audzina tos vai vienkārši pavada laiku pieskatot. Cilvēkiem, kuri vēlas saprast emocijas sevī, bērnā, audzēknī. Gūsti atbildes, palīdzi sev un bērnam saprast savas sajūtas labāk!

     

    52.14 Uzzināt vairāk
  • MIletizglitoti Pedagogu sadarbiba ar vecakiem un mobinga risinajumi izgitiibas iestade
    Pedagogiem

    Pedagogu sadarbība ar vecākiem un mobinga risinājumi izglītības iestādē

    Bērnu psihologs Tev sniegs praktiskas prasmes, zināšanas un rīkus.

    Iegūsi rīkus, kas ļaus strukturēti un sistemātiski veikt novērojumus un analizēt bērnu uzvedību, lai  atrastu cēloņus un risinājumus uzvedības problēmām. Iemācīsies, kā efektīvi komunicēt ar vecākiem, izmantojot dažādus komunikācijas modeļus un metodes. Tas veicinās labāku sapratni un sadarbību starp tevi kā pedagogu un vecākiem. Iegūsi praktiskus soļus, ka risināt mobinga situācijas.

    67.12 Uzzināt vairāk
0
    0
    Grozs
    Jūsu grozs ir tukšsAtgriezties veikalā